top of page
Solnedgang i karibien
Linn Jorstad på Union Island med sin F-One Bandit kite.

Seeds Historie

Magnus og kjæresten Linn seilte fra Oslo sommeren 2017. Sommeren 2018 kom de tilbake med mange fine minner fra Karibiske strender, store hav og spennende kultur. Med kun en kjøleboks i båten som holdt 10 grader ble Atlanterhavskryssingen på 4 uker en litt annerledes tur enn vanlig i matveien. De var nødt til å lage en ny livsstil basert på grønnsaker, bønner og andre belgfrukter, samtidig som de søkte opp dokumentarer og artikler rundt plantebasert kosthold. De ble i løpet av turen veldig glade i konseptet, og følte hvilken forskjell det gjorde på kroppen. Vel hjemme så de hvordan folk slukte billig kjøtt fra butikken uten å tenke en tanke om hvor og hvordan denne industrien ser ut, eller hvordan det påvirker helsen. 

Magnus tok med seg Linda, en venninne som han både jobbet og kitet med gjennom kitebutikken Fluid, og startet Seedscafe.

Linn Jorstad i toppen av seilbåten Basecamp. På denne turen lærte vi mye om veganmat,plantebasrt og bærekraftige mål.

Konsept

Vi ønsker at Seeds skal være et tilholdssted for alle på Fornebu. Det skal serveres mat fra planteriket i form av bowls, vafler, kaker, smoothies og mer. I tillegg skal Seeds være et sted hvor du kan slappe av, spille spill, lese en bok, lære om mat, ha møter, fester og bursdager. Vi håper at alle blir mer inspirerte og interesserte i et plantebasert kosthold etter å ha spist hos oss. 

Oss på Seeds

Linda Viktoria Olofsson 

Deleier og ansvarlig for sosiale medier. 

Linda elsker plantebasert mat og har laget alle kakene på Seeds. Hun er et råskinn med kite og er en av Norges definitivt beste kvinnelige kitere. For tiden har hun brukket foten i en skaterampe, så ser du en blond jente hoppendes rundt med krykker på Seeds, så er det stor sjanse for at det er henne. 

 

Magnus Parmann

Deleier og ansvarlig for alt det administrative. 

Magnus prøver å holde seg til så mye plantebasert mat som mulig, men sklir ut en og annen gang. Han er i tillegg til å være eier av Seeds også eier av kitebutikken Fluid. Magnus bor på Fornebu, og derfor ofte innom Seeds. Du vil finne han bak disken hver morgen og under Champions League ;) 

 

Alexandra Mei Leong

Alexandra er ansvarlig for cafédriften og er utrolig flink til å både lage mat og til å utvikle nye kaker.

 

Johan Erkkila

Johan, som går under navnet Fungikokken, er både vår venn og samarbeidspartner. Johan har hjulpet oss med å utvikle alle rettene og fått maten til å smake helt vidunderlig! Johan stikker ofte innom, og utover høsten vil han kjøre egne kokkekurs i lokalene til Seeds. Mer informasjon om Johan kan du finne her

Linda shower off med kitn sin i Egypt.
bottom of page