top of page
Søk

5 favoritter på Instagram

Oppdatert: 3. jan. 2020

Er du på jakt etter oppskrifts-inspirasjon eller tips til et grønnere liv? Her har vi samlet noen av våre favoritt-kontoer på Instagram, kontoer som inspirerer oss og fyller feeden vår med herlige mat-kreasjoner og nyttige tips hver dag.

Therese Elgquist - @Plantbasedbythess Thess er en svensk kokebok-forfatter, matstylist og entrepenør som har et ønske om å inspirere andre til å spise bedre gjennom å presentere nytenkende, deilige matretter i vakre og fristende bilder. Feeden hennes består av tradisjonelle retter lagd med en ny vri, lagd med ingredienser som du finner i din vanlige matbutikk.


The Waves We Make - @Thewaveswemake The Waves We Make er et nettmagasin som fokuserer på bærekraftig livsstil. Her får du innlegg om mat, grønnsaks-dyrking, interiør, mote og slow-living. Hjemmesiden finner du her: http://thewaveswemake.se/


Maria Billede - @Vanloseblues Danske Maria er opptatt av at mat skal være sunn, velsmakende og deilig, uten at det blir for komplisert eller krever altfor mange rare ingredienser. Gjennom Instagram-feeden hennes får du inspirasjon til frokost, lunsj og middags-mat som er lett og rask å lage, men samtidig så langt fra kjedelig du kan komme. Hun deler også sine beste matpakke-tips, masse oppskrifter på vafler og pannekaker, og digge desserter. Er du allergisk eller sensitiv for gluten vil du synes det er et ekstra pluss at de fleste oppskriftene hennes er glutenfrie!

Susanne og Anette Basviken - @RadicalBroccoli Søstrene Bastviken startet Radical Broccoli for å inspirere andre til å leve en mer bærekraftig livsstil. Du finner innlegg om hvordan å reise på best måte, harde fakte om plast og resirkulering, ærlige innlegg om psykisk helse, second-hand-shopping og oppskrifter på plantebasert mat.

Gustav Johansson - @Javligtgodt

Gustav driver Sveriges største veganske matblogg, hvor han deler oppskrifter på det han selv anser å være jævlig god mat. Basert på de oppskrifter vi selve prøvd ut, kan vi ikke gjøre annet enn å si oss enige! Maten Gustav lager strekker seg fra svensk husmannskost, til saftige burgere, grillmat, fransk og asiatisk. Med andre ord; litt av hvert, og noe for alle.

Commentaires


bottom of page