Selskapsmeny

Tapas

Vi kan servere en fantastisk reise av forskjellige retter her på Seeds. I vår tapas servere vi Rødbethummus 39,- Salat med søtpotet fra åkeren vår 49,- Tofusticks med aioli 59,- Belgiske salte kurryvafler 49,- Fungisopp 39,- Eple chutney 39,- mini poke eller fungi bowl 79,- og ovnsbakte tomater 49,- Priser pr pers på selskap over 20 stk. 

Burger

Om du skulle ha et selskap hjemme, på jobb eller er en stor gjeng så kan vi fyre opp griller og grille naturlig burgere på to store griller. Vi er rigget til å kunne ta opptil 500 personer. Burgerne serveres med salat, coleslaw, tomat, dijon Majorstuen/chillimajo og kokosbacon. Pluss en salat ved siden av. Pris pr pers på selskap over 20 stk er 249,- (større rigger koster noe ekstra, send mail for forespørsel) Mindre selskaper kan velge og vrake fra menyen!

Drikke

Vi har mye øl fra Haandbryggeri fra Drammen. Dette er fargerik øl, mye smak med kule historier. Vinen vår er biodynamisk og våre husets viner kommer fra merket Meinklang. 

Om det er andre ønsker så bare send oss en forespørsel!

Fest og selskap

Du kan leie lokalet vårt eller terrassene våre med mat og drikke. 

Vi har et inne området med hyggelig stemning og plass til 20-30 personer (Uten pandemi) Ute har vi to teltområder det er mulig å leie! Skulle dere ville bli utover kvelden vil vi holde baren åpen og festen vil kunne holde på til 03.00

Vi har mange mulighet og har hatt flere bursdagsfester, konfirmasjoner og til og med et brullyp!   

 

Send oss en mail med forespørsel til mail@seedscafe.no for din fest!

Prisene er inkludert vask av lokalet. Om du vil leie eller har noen spørsmål så send en mail til post@seedscafe.no

Catering

Vi kan levere mat til store og små selskaper. Vi har egen båt så om du eller ditt firma befinner dere på en øy så går det også bra! Er dere mange mennesker så anbefaler vi grill og burgere. Det vil koste noe ekstra for rigg, kjøring etc. Send gjerne en mail med en forespørsel til post@seedscafe.no

Om du lurer på noe, kanskje du vil ha en lunsjdeal til bedriften din så kan du også ringe på 98219493