top of page
Solnedgang i karibien
Linn Jorstad på Union Island med sin F-One Bandit kite.

Seeds Historie

Magnus og kjæresten Linn seilte fra Oslo sommeren 2017. Sommeren 2018 kom de tilbake med mange fine minner fra Karibiske strender, store hav og spennende kultur. Med kun en kjøleboks i båten som holdt 10 grader ble Atlanterhavskryssingen på 4 uker en litt annerledes tur enn vanlig i matveien. De var nødt til å lage en ny livsstil basert på grønnsaker, bønner og andre belgfrukter, samtidig som de søkte opp dokumentarer og artikler rundt plantebasert kosthold. De ble i løpet av turen veldig glade i konseptet, og følte hvilken forskjell det gjorde på kroppen. Vel hjemme så de hvordan folk slukte billig kjøtt fra butikken uten å tenke en tanke om hvor og hvordan denne industrien ser ut, eller hvordan det påvirker helsen. 

Magnus tok med seg Linda, en venninne som han både jobbet og kitet med gjennom kitebutikken Fluid, og startet Seedscafe.

Linn Jorstad i toppen av seilbåten Basecamp. På denne turen lærte vi mye om veganmat,plantebasrt og bærekraftige mål.

Konsept

Vi ønsker at Seeds skal være et tilholdssted for alle på Fornebu. Det skal serveres mat fra planteriket i form av bowls, vafler, kaker, smoothies og mer. I tillegg skal Seeds være et sted hvor du kan slappe av, spille spill, lese en bok, lære om mat, ha møter, fester og bursdager. Vi håper at alle blir mer inspirerte og interesserte i et plantebasert kosthold etter å ha spist hos oss. 

Oss på Seeds

Magnus Parmann

Daglig leder og ansvarlig for alt det administrative. 

Magnus prøver å holde seg til så mye plantebasert mat som mulig, men sklir ut en og annen gang. Magnus bor på Fornebu, og derfor ofte innom Seeds.

Linda shower off med kitn sin i Egypt.

Seeds er nå blitt til en del av familien hos 

Punkt Streetfood sammen med Cheddar og Bacon, Californebu Pizza og Fersken. Det er mer takeaway og sitt der du ønsker.

bottom of page